Saturday, March 17

tersentuh

matahari menapak tinggi.lemak di perut mula berlaga.petang ni sukan tiada,tapi di ganti dengan ukur baju.walaupun aku da kerja setahunsetengah,tapi baru hari ni aku ukur baju kerja.ok lagi setahun tengah baru pakai.harap siap cepat...>_<'...melangkah masuk dalam pejabat,setiap dari akak soljer di provide dengan sehelai borang.nama di isi,number badan dan number telephone...selesai..beratur..tunggu punya tunggu turn aku pun sampai.tali tape mula dilempar pada badan.tapi diri aku rasa tak selesa.kekok teramat...kenapa?mana  tak nya kalau pacik-pacik yang ukur kau suka?confirm la tak kan.tapi itu yang datang aku tak punya pilihan.habis kantoi segala ukuran.dari atas sampai bawah.....malu!...sumpah tak suka..=_=''

2 comments:

  1. Replies
    1. suka pulak kamu..kita da rasa geligeleman..nak nanes laju2 pun ada..>_<...huhu

      Delete