Wednesday, July 11

kelapan kali

11070800H2012

bila mana aku la maharani di KFK ni maka aku la makhluk bertanggungjawab membuka pintu.yeaaa aku masih keseorangan dan yang lain sedang ayik berlibur.kecuali enJenal yang sudah mula lapor diri hari ni.gara-gara enFoxtrot akan berada di cameron sampai jumaat ni,maka aku menggunakan masa sebaik mungkin untuk main game...yeaaa awesome!

sememangnya enFoxtrot sudah tinggalkan homework,tapi kemalasan melampau telah menyerang diri.dari pagi tadi tadi aku masuk sampai la..kerja aku maen game..loike sangat!

hari ni buat sampling kat restricted area.so,possibility untuk aku amik gambar tu bahaya sikit la.maklum la CCTV setiap penjuru kot.tapi rezeki kot aku rasa.bukan mmudah nak masuk nuclear reactor ni.paling tidak ko kena buat saringan kesihatan dan kau akan di providekan satu ring.ring ni gunanya nak tengok berapa level radiation da lekat kat badan.so,kalau readingnye tinggi,kau dalam level bahaya la.

en.Foxtrot suruh aku buat report based on sampling yang da di buat.tapi masalahnya,dia tak ajar aku macam mana nak buat,value mana nak sumbat,data mana nak tabulate.memang aku pro pun.baru masuk seminggu,da jadi multihebat masa sendri...gara-gara hilang arah,aku mohon bantuan boss bilik sebelah.

tapi ada satu masalah.bila aku terlalu advance,boss mail tak mampu jawap pertanyaanku.yang buat aku geram,senang je nak tabulate data,cuma aku masih confuse kenapa la enFoxtrot pulun sangat suruh aku convert data yang dari graph pada excel...haissh.apakah di pun tak tahu nak buat report amik reading mana satu?...musykil..musykil...aku yang advaance sangat pun semakin musykil >_<'

No comments:

Post a Comment