Tuesday, July 31

keputusan

lazim sekarang ni musim result exam bersepah-sepah
rata-rata akan ada perasaan yang gundah gulana
perkara yang dinanti-nanti semakin tiba
setelah puas update di pesbuk soal berapa banyak paper to go
kata-kata peransang buat diri untuk study last minute
maka segala hasil penat lelah stay up..tak makan..bermata panda...akhirnya ia berbalas

mungkin ini rezeki ku..
memang padan dengan usaha ku
keputusan yang aku kira mampu buat mood nak kerja hari ni hilang terus
rasa nak balik rumah dan tidur sampai berbuka pun ada
rasanya sudah cukup hebat untuk dibayangkan

melihat total pointer buat aku fikir mampu ke aku survive di alam pekerjaan ni
dengan result tak seberapa masih ada ke nak hire aku
aku khuatir
berapa banyak manusia yang lagi hebat sedang bersepah di luar tu
mampu ke aku untuk survive
aku risau

2 comments:

  1. sabar la kak tira. sama la. orang lain sibuk tahniah alhamdulillah naik pointer, saya duduk melihat je komen2 tu. huhuuu

    ada rezeki kita, ada la kan kak tira. mari berdoa :)

    ReplyDelete
  2. insyaAllah....berfikiran positif =)

    ReplyDelete